Atelier de tâmplarie PVC

Atelierul de tămplărie P.V.C a fost deschis în anul 2004 şi are ca obiective :

autofinanţarea activităţilor sociale derulate de asociaţia noastră;

dezvoltarea competenţelor profesionale ale tinerilor ocrotiţi;

asigurarea unui loc de muncă pentru tinerii care termină liceul/şcoala profesională  şi pentru care încetează măsura de protecţie.

În atelier lucrează personal  calificat şi cu experienţă în producerea articolelor de tâmplărie alături de tineri foşti beneficiari ai Asociaţiei noastre.

Sunt produse uşi şi ferestre ce au o calitate deosebită şi oferă un confort termic îmbunătăţit, datorită materialului folosit – profilele cu trei sau patru camere, Rehau, şi feroneria GU –fabricate în Germania –, precum şi a utilajelor de producţie de ultimă generaţie.  Sticla „termopan” (de 4 sau 6 mm, cu o grosime totală a pachetului de 24 mm) folosită în producţie este fabricată de firma St. Gobain, asigurând o izolare termică foarte bună.

Alături de ferestre şi uşi, atelierul execută şi plase contra insectelor, pervaze interioare şi exterioare şi grile de aerisire.

În portofoliul atelierului sunt numeroase lucrări executate pentru persoane fizice (case, apartamente), cât şi lucrări având ca beneficiari diferite instituţii: biserici, sedii de firmă, etc.